Рециклиран водоустойчив шперплат

Това е последния хит в производството на китайски водоустойчив шперплат. След началото на кризата 2009 година износа на Китай силно спада и за да се компенсира производството и да не се съкращава работна ръка Китай  рязко ускорява вътрешното си строителството . С това идват и много останки и боклуци шперплат. Ражда се производството на рециклиран хидрофобен шперплат. Технологията наподобява на производство на трислойни платна. Всички парчета преминават през машина, където се оразмеряват и се снаждат в един голям лист. Оразмерява се самото платно, шлайфа се, отгоре и отдолу се залепят по един два слоя нов тополов фурнир и се филмира. Рециклираният водоустойчив шперплат на външен вид в същия като двупресования дори. Просто техническите му характеристики са доста ниски. Ако е еднопресован и е спестено от качество издържа веднъж на употреба. Може да издържи и 3-4 пъти. Зависи от цената. Най-ниската цена винаги е за най-ниско качество и това следва до хвърляне след една употреба. Често при рязане вътре има бетон и пясък.
Предлагаме на пазара нашият рециклиран водоустойчив шперплат SUNPLY. Дебелината на 20 мм листове в пале е средно 19,5 мм. Качеството е много задоволително.

Заповядайте в новият ни склад на Околовръстен път в София (Бизнес парк София). Виждате, мерите, гледате. Огромни наличности за борси, наличности за износ от Варна за втори страни.

www.mipgroup.eu
0896 699 099